Header Ads

Header ADS

Breaking News

Μπισκότα Δίχρωμα Μπαστουνακια


Μπισκότα Δίχρωμα Μπαστουνακια
Υλικα : 3 κούπες αλευρι για ολες τις χρήσεις,2 κουταλάκια μπεικιν πάουντερ,1/2 κουταλάκι αλάτι,2 βανίλιες,1 κουπα βουτυρο αγελάδος,1 κουπα ζαχαρη,1 μεγάλο αυγό,κόκκινο χρωμα ζαχαροπλαστικης.
Εκτέλεση: Ανακατεψτε σε ενα μπολ το αλευρι,το μπεκιν πάουντερ,το αλάτι και τη βανίλια. Χτυπήστε στη δυνατή ταχύτητα του μιξερ το βουτυρο με τη ζαχαρη μεχρι να αφρατέψει. Πρόσθετε το αυγό και ανακατεψτε. Συνεχίζοντας το χτύπημα προσθέστε λιγο λιγο το μίγμα του αλευριού. Η ζύμη μας πρεπει να ειναι μαλακή.
Χωρίστε τη ζύμη στα δυο και χρωματιστές τη μισή με μερικές σταγόνες κόκκινο χρωμα ζαχαροπλαστικης ( μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και πάστα σε χρωμα κόκκινο ). Πλαστε μικρα κορδόνια απο κόκκινη και άσπρη ζύμη,και τυλίξτε τα το ενα γύρω απο το αλλο για να φτιάξετε τα δίχρωμα μπαστουνακια.
Τοποθετήστε τα μπαστουνακια σε λαδόκολλα στο ταψί του φουρνου και ψήστε τα στους 180° για 15-20 λεπτα. Αφήστε τα να κρυώσουν.
Ειμαι σιγουρη οτι αυτη η συνταγη θα σας ενθουσιάσει και ειναι ιδανική για τους μικρούς μας φίλους!!!!! Τα παιδια θα ενθουσιαστούν με τα ΥΠΕΡΟΧΑ σπιτικα βουτυρενια μπισκοτακια.......
Καλη ΕΠΙΤΥΧΙΑ .

Τη συνταγή μας την εστειλε  η  Mary Toumazou.