Header Ads

Header ADS

Breaking News

Θραψαλο στη γαστρα

Θραψαλο στη γαστρα

Υλικα

Ενα μεγαλο Θραψαλο σε κοματια
1 κ σ μουσταρδα
1 ποτηρ κρασιου,κοκκινο κρασι
2 σκ σκορδο ψιλοκομενο
4-5 τοματινια
Πιπεριες πολυχρωμες ψιλοκομενες
Λιγο μαραθο η ανιθο
Λιγο μυρωνι
Λιγη ριγανη
Ελαιολαδο
Αλατοπιπερο
Χυμο ενος ζουμερου πορτοκαλιου
Επειδη το Θραψαλο ειναι σκληρο και δεν μου αρεσει η σοδα θα σας περιγραψω τι εκανα και ΕΛΙΩΣΕ
Εβαλα τα κοματια του καλαμαριού σε λεκανη αφου ειχα αφαιρέσει την μαυρη πετσα απο το σωμα και τα σκληρα " δοντάκια"που ειναι κολημενα στα πλοκαμια
Για μιση ωρα τα ανακατευα - παραγουλιζα οπως κανουμε και στα χταπόδια, χωρις νερο
Μαλάκωναν αρκετα .
Τα ξέπλυνα και τα εβαλα στη γαστρα, με ολα τα υπολοιπα υλικα
Εψησα σε αντιστασεις για περ μια ωρα στους 220
Πρωτη φορα τα εφτιαξα ετσι
ΕγινανΟΝΕΙΡΟ
Η σαλτσα ΤΕΛΕΙΑ
Τα κοματια ηταν τοσο μαλακα
Την ιδεα για το παραγουλισμα την ειδα απο εναν φιλο σε ομαδα μαγειρικης
Τη συνταγή μας την εστειλε η  Maria Ntelimara !