Header Ads

Header ADS

Breaking News

ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ

ΥΛΙΚΑ
* 1 χταπόδι

* 1 κρεμμύδι ξερό
* 2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα
* 1 μέτριο ματσάκι άνιθο
* 1 κρασοπότηρο κρασί
* λάδι για το τσιγάρισμα
* χυμό ντομάτας ή πάστα
* 1 ποτήρι κρασιού ούζο
* αλάτι και πιπέρι
* 1 πακέτο κριθαράκι μετρίο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε το χταποδάκι με κρασί και αφού μαλακώσει το κόβουμε κομματάκια. Στη συνέχεια σοτάρουμε τα κρεμμύδάκια το σκληρό μέρος από τον άνιθο και το χταπόδι. Σβήνουμε με το ούζο προσθέτουμε το χυμό ντομάτας,το ψιλοκομμένο άνιθο αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε νερό όσο χρειάζεται για να βράσει το κριθαράκι μας. Εγω το κάνω στη κατσαρόλα γιατί ο φούρνος μου δε λειτουργεί σωστά.

Καλή επιτυχία!!!

Τη συνταγή μας την εστειλε η