ΤΟΥΡΤΑ ΑΝΑΝΑ
.
Υλικα για 24 νουμερο ταψι .
Παντεσπανι.
1.1/2 ποτηρι νερου αλευρι φαριναπ1 ποτηρι νερου ζαχαρη
6 αυγα τα ασπραδια μαρεγκα
3 βανιλιες
1 φλυτζανι του καφε γαλα
3 κουταλιεσ της σουπας νερο
1 μπεικιν παουντερ
100 γραμμ βιταμ .
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Το βουτυρο με τη ζαχαρη καλο χτυπημα , ριχνουμε τους κροκους εναν εναν προσθετουμε το γαλα της βανιλιες , ριχνουμε το μπεικιν στο αλευρι και προσθετουμε εναλλαξ λιγη μαρεγκα λιγο αλευρι ανακατευοντας ελαφρα..Το ριχνουμε σε καλα βουτυρομενο ταψι .
ψηνουμε στους 200 βαθμους για 35-40 λεπτα .
ΣΙΡΟΠΙ.
1.1/2 ποτηρι νερου ζαχαρη
2.1/2 ποτηρια νερου νερο και το σιροπι του ανανα .
Κρυο το γλυκο ζεστο το σιροπι..
ΚΡΕΜΑ .
2 κρεμες στιγμης ανθος αραβοσιτου γιωτης βανιλια1 φακελακι αλσα τοπ σαντυγι
Και το αναλογο γαλα
1 κουτι ανανα 500 γραμμ το κοβουμε κομματακια μεσα στην κρεμα ,κραταμε 2-3 κομματια για στολισμα αω θελουμε .
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ.
Οτα κρυωσει το γλυκο μας ριχνουμε την κρεμα μας και λιγα καβουρδισμενα αμυγδαλα ..!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!