Header Ads

Header ADS

Breaking News

ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΓΑΥΡΟΥ !


Φιλετάκια Γαυρου ...Πλένουμε και καθαρίζουμε το γαύρο με τη βοήθεια του αντίχειρα μας αφαιρούμε το κόκαλο. Πλένουμε καλά και το στραγγιζουμε στο σουρωτήρι, μετά στο πάτο ενός μπολ ρίχνουμε χοντρό αλάτι και βάζουμε τα φιλετάκια ανά στρώσεις και πάλι αλάτι... Στο τέλος καλύπτουμε τα φιλετάκια με ξύδι, τα αφήνουμε 8-10 ώρες..... Ξεπλενουμε καλά στραγγιζουμε και τοποθετούμε στο μπολ πάλι ανά στρώσεις τα φιλετάκια με φετουλες σκόρδου και φυλλαράκια μαϊντανού συν κόκκους πιπέρι , σκεπάζουμε με ηλιέλαιο ή μισό ηλιέλαιο μισό λάδι........ Τέλειος μεζές για τσίπουρο και ουζάκι.....
Τη συνταγή μας την εστειλε η  Κατερίνα Λάμπρου..