Header Ads

Header ADS

Breaking News

Σπιτικος χοιρινος γύρος με σπιτικες πίτες


Σπιτικος χοιρινος γύρος με σπιτικες πίτες..! Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο..!........................ ΣΥΝΤΑΓΉ ΕΔΏ....... ΣΠΙΤΙΚΟΣ ΧΟΙΡΙΝΟΣ ΓΥΡΟΣ
Λεπτές φέτες από κρέας χοιρινό και από την μεριά του λαιμού ντομάτες,κρεμμύδια,σκόρδα,κόκκινη και πράσινη πιπεριά!! αλάτι πιπέρι και ρίγανη !!
Δεν μαρινάρω !!
Σε ένα ταψί βάζω ανά φέτα τα λαχανικά που γράφω πιο πάνω σκεπάζω πρώτα με λαδόκολλα και μετά με αλουμινοχαρτο με τα νερά που βγάζει το κρέας ψήνεται μέσα και τέλος ανοίγω και το βάζω στο γκριλ για να ροδίσει κόβω με το μαχαίρι μου όσο ψιλά μπορώ!!
για το ψησιμο εξαρτατε την ποσοτητα που εχετε.. και τον φουρνο... ο δικος μου ειναι δυο κιλα και τον αφησα 2 ωρες μεσα ..συν εχτρα στο γκριλ μεχρι να κανει χρωμα!!....... Η ΣΥΝΤΑΓΉ ΕΊΝΑΙ ΤΗΣ Gogo Samiou................ Σπιτικες πίτες......... ΣΥΝΤΑΓΉ ΕΔΏ.... Ένα φλυτζάνι γάλα και ένα φλυτζάνι νερό λίγο σπορέλαιο λίγο ζάχαρη και αλάτι ένα φακελάκι ξερή μαγιά.. Ζεσταίνουμε λίγο το γάλα με το νερό χλιαρό ρίχνουμε την μαγιά και την ζάχαρη έπειτα το λάδι το αλεύρι και το αλάτι ζυμώνουμε την αφήνουμε να φουσκώσει κόβουμε μπαλάκια τα ανοίγουμε λίγο και τα ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι!
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Η   Boula Arabatzi