Τούρτα με σαβαγιαρ
Υλικά
800γρ.σαβαγιαρ2 Ερμολ
1 κιλό ζαχαρι
400γρ. Καρύδια
1κουβερτουρα
1 κουτί κακάο
1 γάλα ζαχαρούχο
Εκτέλεση
Βάζουμε τα Ερμολ στην κατάψυξη για μια ώρα . Μετα χτυπάμε μαζί τα Ερμολ το ζαχαρούχο γάλα και δυο κούπες ζαχαρι το βάζουμε στο ψυγείο.σε μια κατσαρόλα βάζουμε 7 ποτήρια νερό όλο το κακάο και την υπόλοιπη ζαχαρι πέρνει μια βρασει το αφήνουμε να παγώσει λίγο.μουσκευουμε τα σαβαγιαρ βάζουμε την σαντιγί που έχουμε στο ψυγείο και καρύδια και το ίδιο επαναλαμβάνουμε σαβαγιαρ-σαντιγί-καρύδια και τέλος τρίβω κουβερτούρα.καλη επιτυχία.
Την συνταγή μας την εστειλε η Maria Stefanopoulou