Header Ads

Header ADS

Breaking News

Βάση 200 γρ digestive τριμμένο
100 γρ σοκολ κουβερτούρα τριμμένη μαζί με τα μπισκότα
120 γρ βούτυρο λιωμένο, ανακατεύουμε όλα μαζί και στρώνουμε τη βάση, βάζουμε ψυγείο για 30 λεπτά
Κρέμα χτυπάμε 2,5 κούπες Κρ. γάλακτος με 2 δόσεις καφέ εσπρέσσο. Προσθέτουμε 1,5 κούπες λιωμένη σοκολάτα, ανακατεύουμε και βάζουμε πάνω από τη βάση. Βάζουμε 3 ώρες στο ψυγείο.
Γλάσο σοκολάτας 1,5 κούπες σοκολάτα κουβερτούρα με 1,5 κούπες ζεστή Κρ. γάλακτος. Βάζουμε πάνω στην τούρτα και παγώνουμε.
Τη συνταγή μας την εστειλε η  Ρουλα Καλογερη !