Εκτέλεση Κόβουμε το ψαρονέφρι σε λεπτές φέτες 1,5-2 εκατοστών. Πλαταίνουμε τις φέτες με σφυράκι κουζίνας ή ένα γουδοχέρι.
Τις πασπαλίζουμε με το αλεύρι. (Είναι πολύ εύκολο να πασπαλίσουμε με αλεύρι αν το βάλουμε σε αχνορίχτη ή σουρωτηράκι. Έτσι, δεν πέφτει πολύ και πάει παντού ομοιόμορφα). Ζεσταίνουμε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και τηγανίζουμε τα φιλέτα και από τις 2 πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα (κάνα δεκάλεπτο).
Αποσύρουμε σε ένα πιάτο τα φιλέτα και ρίχνουμε το κρεμμύδι. Το γυρίζουμε κι αυτό στη φωτιά να ξανθύνει.
Ξαναβάζουμε τα φιλέτα, ρίχνουμε το κρασί και το ζωμό, σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε για 30 λεπτά.
Προσθέτουμε τα δαμάσκηνα και τα βερύκοκα, προσθέτουμε αν χρειάζεται νερό και βράζουμε για ακόμα δέκα λεπτά.