Header Ads

Header ADS

Breaking News

Ρεβανί με παγωτό βανίλια!!!




Ρεβανί με παγωτό βανίλια!!!
Το έκανα πριν δύο ημέρες συγνώμη δεν πρόλαβα να το φωτογραφησω ολόκληρο!!
Εύκολο και νόστιμο γλυκό με πλούσιο άρωμα πορτοκαλιού!!!!
ΡΕΒΑΝΙ:
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑΨΙ ΝΟΥΜ. 40....
12 αυγά ( τα ασπράδια μαρεγκα)
3 ποτήρια νερού ζάχαρη
2-3 βανιλιες
1 φακελάκια μπεικιν παουντερ
500 γραμμ σιμιγδάλι ψιλό και ένα ποτήρι νερού ακόμα
1/2 ποτήρι νερού κονιάκ
1/2 ποτήρι νερού χυμό πορτοκάλι
1 ποτήρι νερού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
Τα ασπράδια μαρεγκα.
Τη ζάχαρη με τους κρόκους Καλό χτύπημα
και προσθέτουμε το κονιάκ το πορτοκαλί τής βανιλιες το αλεύρι μαζί με το μπεικιν κοσκινισμένα και εναλλάξ μαρέγκα και σιμιγδάλι, Βουτυρονουμε το ταψί και το Ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 200 βαθμούς για 25- 30 λεπτά περίπου..
ΣΙΡΟΠΙ:
6 ποτήρια νερού ζάχαρη
6 ποτήρια νερού νερό
Χυμό από μισό λεμόνι
Το βράζουμε για 10 λεπτά!!
Χλιαρό σιρόπι, ζεστό  το γλυκό!!!
Καλή επιτυχία!!!
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΑΡΔΑΜΗ !