Header Ads

Header ADS

Breaking News

Σουπερ πιτσα !



για τη ζυμη: 500-600γρ αλευρι γοχ, ένα φακελακι μαγια, αλατι, λιγη ζαχαρη και ένα ποτηρι περιπου χλιαρο νερο. να γινει μια ζυμη ισα που να μην κολλαει. την αλοιφουμε με ελαιολαδο, την τοποθετούμε σε μια λεκανιτσα, τη σκεπαζουμε με μια πετσετα και την αφήνουμε μια ωρα περιπου σε ελαχιστα χλιαρο φουρνο να φουσκωσει.
για τη σαλτσα ανακατεψα σε ένα μπολ πουμαρο, κέτσαπ (μισο μισο) και μια κουτ. ριγανη.
την απλωνουμε σε λαδωμενο ταψι με τα χερια, ριχνουμε τη σαλτσα παντου και τα υπολοιπα υλικα μας και ψηνουμε στους 200 σε αερα για 15 λεπτα περιπου.  Τη συνταγή μας την εστειε η  Rena Mokoy  !