Header Ads

Header ADS

Breaking News

Ρεβυθοσαλάτα με φέτα!


Ρεβυθοσαλάτα!
Υλικά
250γρ ρεβύθια...
1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
Ελιές η κάπαρη
5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
3 κουτ. σούπας ξύδι
Χυμός 1/2 λεμονιού
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1/2 κγ κύμινο
Φέτα κομμένη σε κυβάκια (προαιρετικά)

Εκτέλεση
Μουλιάζω από το βράδυ τα ρεβύθια. Την επόμενη μέρα τα στραγγίζω και τα βράζω σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Τα στραγγίζω και τα αφήνω να κρυώσουν.
Σε ένα μπωλ ανακατεύω τα ρεβύθια με τα υπόλοιπα υλικά. Βάζω στο ψυγείο για λίγες ώρες για να αναμειχθούν οι γεύσεις. Σερβίρεται κρύα με ελιές, τουρσιά και ψωμάκι! Στη φωτό φαίνεται και η φέτα, την οποία δεν βάζω σε περίοδο νηστείας!

Τη συνταγή μας την εστειλε η Tonia Vassilakou !!