Header Ads

Header ADS

Breaking News

Sugar cookies


Υλικά

50 μπισκότα
  1. 4 μέτρια αβγά
  2. 930 γρ. Αλεύρι γοχ
  3. 220 γρ. Φυτικό βούτυρο ανάλατο (shortening)
  4. 2 φλ. Ζάχαρη
  5. 1 κ.σ. εσάνς βανίλιας ή 1 βανιλίνη
  6. 1,5 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  7. 1 κ.γ. αλάτι

Βήματα

  1. Σε μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζαχαρη να αφρατέψουν.


  2. Προσθέτουμε τα αβγά και τη βανίλια και χτυπάμε να ενσωματωθούν καλά


  3. Τέλος ρίχνουμε το αλεύρι, το μπέικιν και το αλάτι


  4. Τυλίγουμε τη ζύμη σε μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 1,5 ώρα.



  5. Ανοίγουμε σε φύλο τη ζύμη και κοβουμε σε σχήματα της αρεσκείας μας.


  6. Ψήνουμε στους 190 βαθμούς για 9 λεπτά


  7. Καλύπτουμε τα μπισκότα μας με ζαχαρόπαστα ή royal icing αφού πρώτα κρυώσουν πολύ καλά
  8. Συνταγούλα από την φίλη της σελίδας Στέλα Φωκά Χατζηευθυμίου!!
  9. Τη συνταγή μας την εστειλε η   Euridiki Kanatseli